Semináře pro starostky, starosty a zastupitele jsme měli vždycky moc rádi. Bavilo nás nakoupit zákusky a chlebíčky, kávu a čaj a vyrazit na cestu za lidmi, kteří se zajímají o rozvoj svých obcí a měst. Po šesti nebo sedmi hodinách přednášení a zodpovídání dotazů jsme se nikdy necítili unaveni – naopak jsme celou cestu mezi Prahou a Brnem strávili rozhovorem o tom, co všechno jsme slyšeli nového a jak by se daly problémy samospráv ještě líp vyřešit.

Dnes se s vámi nesmíme setkat naživo, což je nám doopravdy líto. Stejně tak se nám ale stýská po samotných seminářích, a tak jsme velmi vděční agentuře BOVA, že nám umožnila se s vámi „vidět“ alespoň online.

Velmi se těšíme na seminář, který se uskuteční 8. 4. 2021!

Povídat budeme o územních plánech, o smlouvách s investory, o náhradách škod za „zmařené investice“ anebo o tom, jak co nejlépe sepsat pravidla pro vyjednávání se stavebníky o příspěvku na budování veřejné infrastruktury. Ukážeme vám na řadě příkladů z naší praxe, jak na územní rozvoj obce.

Pokud se vám datum semináře nehodí, můžete si aspoň přečíst naše manuály.

Kromě hromadných seminářů můžeme pro každou obec udělat vzdělávání na míru. Stačí, když se nám ozvete a domluvíme se, jaký seminář byste potřebovali.

Více o individuálních seminářích se dozvíte zde.